Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)

Очищення влади

Очищення влади 21 січ 2021 16:30

Про проведення перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади»

Про проведення перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади»Керуючись ст. ст. 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про очищення влади», п. 47 Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади»,

1. Провести перевірку, передбачену Законом України «Про очищення влади», щодо:
1.1.Однорог Ганни Сергіївни, яку призначено на посаду спеціаліста відділу культури, молоді та спорту виконавчого комітету Мошнівської сільської ради;
2. Встановити дату початку проведення перевірки, передбачену Законом України «Про очищення влади» 21.01.2021 року.
3. Визначити начальника відділу інформаційно-організаційної роботи та кадрового забезпечення Вознюк Н.А. відповідальною за проведення перевірки.
4. Працівникам структурних підрозділів у десятиденний строк з дня початку проведення перевірки подати власноручно написану заяву про те, що до них застосовуються або не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону, про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо неї за формою згідно з додатком 1 або 2 в редакції постанови Кабінету Міністрів України № 167 від 25.03.2015 р.
5. Начальнику відділу інформаційно-організаційної роботи та кадрового забезпечення Вознюк Н.А забезпечити оприлюднення на офіційному веб-сайті Мошнівської сільської ради цього розпорядження та протягом трьох днів після одержання заяви інформації про початок проходження перевірки особами, копії їх заяв та декларацій.
6. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Сільський голова Богдан Шкарбута
Наверх