Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Спорт / Відео 29 лис 2015 17:24

Рось - Мошни 1 : 4 (1 : 2). 1-й тур. Футзал. Вища ліга м.Черкаси

Рось - Мошни 1 : 4 (1 : 2). 1-й тур. Футзал. Вища ліга м.ЧеркасиДебютант турніру не зміг нав’язати боротьбу "Мошнам". Хоча і моментів було вдосталь, проте виклику для досвідченої команди не вийшло. Футболісти "Мошен" планомірно заволоділи ініціативою й тримали її до кінця зустрічі. Особливо помітною була гра в захисті, гравці у чорній формі швидко переходили із оборони в атаку й карали суперника за помилки.

Так, ще в середині першого тайму "Мошни" вийшли вперед на комфортну відстань - 2 : 0. Проте кінцівка тайму й курйозний гол забиває "Рось". На підступах до штрафного, Романов завдав акцентованого удару, на який не зреагував воротар "Мошен" - 1 : 2.

Здавалося, у другому таймі матч вирівняється. Однак "Мошни" свого не відпустили. Команда рухалася швидше, менше помилялася та створювала більше моментів. Як наслідок, ще один гол на старті тайму. Гравці "Росі" атакували й створили кілька 100-відсоткових моментів, але не реалізували їх. А "Мошни" на останній хвилині четвертим голом підбили підсумок матчу. 1 : 4.

Джерело: http://cherkassy-sport.com/
Капітан команди, Максим Дорош



Весь матч Рось - Мошни

Наверх