Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Спорт / Відео 29 лис 2015 17:18

Мошни – Ураган 3 : 1 (1 : 0) . 2-й тур. Футзал. Вища ліга м.Черкаси

Мошни – Ураган 3 : 1 (1 : 0) . 2-й тур. Футзал. Вища ліга м.ЧеркасиПопри рівну боротьбу, насичену боротьбу, "Мошни" були сьогодні кращими. Команда добре увійшла в гру, діяла чіткіше й злагодженіше. Так, більшу частину першого тайму саме гравці чорній формі контролювали м’яч й створили чимало моментів. Врешті, в середині тайму команда таки відкрила рахунок, відзначився Сергій Дузь.

На цьому "Мошни" віддали ініціативу суперникові. "Ураган" перебрав ініцітиву до себе й намагався відігратися. Проте до перерви цього зробити не вдалося. Натомість на старті другого тайму Олег Литвинов відновлює паритет.

І знову "Мошни" відвойовують ініціативу й за менш ніж сім хвилин знову виходять вперед. І знову важливий гол на рахунку Дузя. "Ураганівці" помчали в атаку, але кількість атак не переходила в якість. Більшість моментів закінчувалися ще на початковій або середній стадії. Десь не точний пас, десь заблокований удар, а вже потім не точний удар. Тому на команди чекала нервова кінцівка, й гравці "Урагану" не впоралися з лімітом на фоли й отримали 10-метровий, який із лави запасних пішов виконувати Андрій Хрипченко. І недарма, потужний постріл влучив прямісінько у правий верхній кут. 3 : 1, спокійна перемога "Мошен".

Голи: Дузь (2), Хрипченко - Литвинов.
Попередження: Хрипченко, Дробот, Андрійченко - Каюк.
Наверх