Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Спорт 29 лип 2015 07:43

«ЛНЗ-Лебедин» - «Мошни» - 2:2 (1:2). Чемпіонат м.Черкаси

«ЛНЗ-Лебедин» - «Мошни» - 2:2 (1:2). Чемпіонат м.Черкаси   Сьогодні відбулось протистояння, мабуть, найорганізованіших колективів у чемпіонаті Черкас: «ЛНЗ-Лебедин» приймав «Мошни». Команди до цього туру посідали найвищі місця у таблиці – перше й друге відповідно. Але, якщо ця нічия ніяк не вплинула на становище «ЛНЗ-Лебедина», то «Мошнам» вона явно не в актив. Якщо завтра перемагає «Цетус», у якого ще гра в запасі, то «Мошни» «падають» нижче і повернутися на другу сходинку їм буде ой як не просто. А тепер до гри… 
 
   Знаковим для початку зустрічі на «Темпі» стало число 11. Саме на 11-й хвилині, 11-й  номер гостей відкрив рахунок. Андрій Хрипченко протягнув м’яч із дуги штрафного майданчика вбік під праву ногу і здорово пробив у дальній кут. Захисники не встигли заблокувати удар, за що одразу поплатилися – 0:1.

Та не зважаючи на перевагу в рахунку, темно-синім довелось дуже не солодко. Найбільш помітною рисою «Мошен» стала нікудишня гра в обороні. Швидкі зіграні господарі просто рвали розрізними передачами «важких» захисників команди впродовж усієї 45-ти хвилинки.     
 
   З десятої спроби «Лебедин» нарешті покарав це решето у задній лінії гостей. На 21-й хвилині комбінацію з підручника під назвою «пас на третього» розпочав Ткаченко: гравець відібрав «круглого» на своїй половині поля, обігрався з Кретовим і вивів один-в-один Бабенка. Останній не схибив і зрівняв рахунок – 1:1. 
 
   Дуже потужний у «Мошен» мала вигляд зв’язка Хрипченко – Гопка. Найращий бомбардир області минулого року, змарнувавши 100-відсотковий момент, який для нього створив партнер, взвалив на себе шквал критики. Цілком заслужено – як можна не влучити з метра у порожні ворота? Однак слід віддати належне Олегу – за 10 хвилин він реабілітувався. Той самий надкорисний Хрипченко, після втрати суперниками м’яча на фланзі, підхопив його та, обвівши пасом центрального захисника, подарував Гопці другий шанс. Олег їм скористався – 1:2.
 
   Можна сказати, що картину другого тайму побудували тренери: Василь Гречаний «освіжив» протистояння Калінічем у ролі форварда, а його опонент відповів виходом Мачульського замість Гопки, який встиг і поговорити, і «підігріти» атаку своєї команди.

Внаслідок відмінного тренерського рішення господарів, команда до середини другого тайму «переїхала» на чужу половину поля, а «Каліна» не тільки не давав передихнути оборонцям, а ще й забив на 59-й хвилині, зрівнявши рахунок – 2:2.

Окрім футболу й голів, сьогодні на полі було дуже багато розмов і нарікань на роботу арбітра з боку футболістів. За розмови жовті картки отримали Александров, Калініч та Раковський у складі «ЛНЗ», останнього взагалі вилучили під кінець поєдинку за фол. При цьому суддя більше половини нецензурних висловів з уст того ж Мачульського пропустив повз вуха. 

   У другому таймі лінія оборони «Лебедина» розташовувалася майже на центральній лінії, що могло посприяти змінам у рахунку на користь «Мошен». Так, Андрій Хриченко (може здатися, що окрім нього за гостей ніхто не грав) під кінець поєдинку двічі проклинав поперечину воріт Маценка. У першому моменті він перекинув Дениса, але куля впала на горизонталь і за ворота, а в другому – футболіст «пролетів» по флангу пів поля з м’ячем і пробив знову в свою найголовнішу суперницю останніх 15-ти хвилин. 

Більше зустріч лідерів чемпіонату ні чим не запам’яталася.  

«ЛНЗ-Лебедин» - «Мошни» - 2:2 (1:2)
Голи: Бабенко (21), Калініч (59) – Хрипченко (11),  Гопка (38)
 
Вилучення: Раковський (82)

Наверх