Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Надзвичайні події / Відео 03 чер 2015 17:14

Черкаський район: рятувальники та волонтери ліквідували пожежу в житловому будинку (ВІДЕО)

Черкаський район: рятувальники та волонтери ліквідували пожежу в житловому будинку (ВІДЕО)07 травня о 08:20 на території садового товариства "Фотон” Будищенської сільської ради, на вулиці Максименка виникла пожежа у житловому будинку. Повідомивши про загорання за телефоном «101» рятувальників, господарі за допомогою підручних засобів намагалися власними силами, ліквідувати займання.
 
На місце події оперативно прибули місцева пожежна команда із села Мошни та добровільна пожежна дружина ДП "Перемога Нова” із села Будище. Завдяки спільним зусиллям рятувальників та волонтерів пожежу було швидко локалізовано, а об 11:30 повністю ліквідовано. Завдяки оперативності вогнеборцям вдалось запобігти поширенню вогню на поруч розташований сусідський будинок. Загиблих та постраждалих на пожежі немає.

 

Як стало відомо, під час попередньої перевірки, до пожежі в будинку призвело коротке замикання електромережі. У результаті пожежі вогнем частково знищено покрівлю та перекриття будівлі а також меблі та речі домашнього вжитку.

 


Наверх