Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Черкаський район. Новини 23 вер 2015 07:50

Партизанів Черкаського району привітали зі святом

Партизанів Черкаського району привітали зі святомСьогодні Україна відзначає День партизанської слави. Партизани зробили неоціненний внесок у велику Перемогу і у відновлення історичної справедливості щодо участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали. Мільйони українців пройшли крізь страшні випробування війною, і не скорилися. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.

Саме тому це свято людей сильних духом і людей з чистою совістю, котрі не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом. Тож ми не повинні забувати про мужність, стійкість та самовідданість тих, хто відстояв нашу свободу, про тих, хто врятував нашу країну і світ від нацизму.

Члени районної організації ветеранів на чолі з її керівником Володимиром Сафроненком вшанували пам’ять ветеранів району, поклавши квіти до меморіальної дошки комісара партизанського загону Сергія Пальохи, а також відвідали учасницю Другої світової війни, яка брала безпосередню участь у визволенні населених пунктів району, – Марію Озеран.
– Окрім того, голови первинних осередків організації ветеранів району відвідали сьогодні колишніх партизан Євдокію Власенко та Євгенію Костецьку у Мошнах та Лозівку, – розповіла секретар організації Лідія Косенко.
черкаська область, партизани, Черкаський район
Наверх