Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Черкаський район. Новини 09 лип 2015 13:08

У селах Черкаського району встановлюють камери відеоспостереження

У селах Черкаського району встановлюють камери відеоспостереженняУ населених пунктах Черкаського району задля підтримки правопорядку у місцях масового скупчення цьогоріч запланували встановити камери відеоспостереження. Як інформують у Черкаській РДА, вже облаштували їх у Свидівку, Білозір’ї, Руській Поляні та Леськах.

– Для охорони громадського порядку, окрім збільшення кількості громадських формувань, керівники органів місцевого самоврядування погодилися з доцільністю облаштування камер відеоспостережень у місцях скупчення громадян – біля лікарень, шкіл, дитячих садочків. Наразі такі камери облаштовані у чотирьох населених пунктах району. Завершують роботи у Вергунах, – повідомив керівник району Костянтин Омаргалієв.

За словами заступника начальника Черкаського РВ УМВС України в Черкаській області Ігоря Сватка, наразі тривають підготовчі роботи до того, щоб сигнали від всіх камер відеоспостережень централізовано надходили до диспетчера райвідділу, що дозволить не тільки оперативно реагувати, але й запобігти правопорушенням у районі.
 
Джерело: http://pro-vincia.com.ua/
Наверх