Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Здоров'я / Устименко Олег 23 вер 2018 14:00

Хочете схуднути? - Тоді вам варто відмовитися від цих продуктів

Хочете схуднути? - Тоді вам варто відмовитися від цих продуктівДієтологи рекомендують скласти правильний раціон, виключивши з нього деякі продукти.

Ці 4 продукти краще не вживати під час схуднення. Адже навіть сама перспективна дієта провалиться, якщо не скласти правильний раціон.

Підтягнуте тіло і красива фігура вимагає великих зусиль і фізичних навантажень. Однак вправи навряд чи допоможуть вирішити проблему зайвої ваги, якщо не виключити зі свого раціону деякі продукти харчування.

1. Смажена картопля

На дієті має сенс варити або запікати картоплю, але, у жодному разі, не їсти у смаженому вигляді. Пов'язано це з тим, що навіть у невеликій порції смаженої картоплі міститься стільки калорій, що можна запросто перевищити денну норму.

2. Солодкі напої

Другий тип продуктів, який необхідно уникати - напої, кава, соки з високим вмістом цукру. Дієтологи рекомендують замінити напій водою, додавши в неї фрукти, м'яту або корицю для більш приємного смаку.

3. Випічка

Хліб шкідливий тим, що містить мало клітковини. Це призводить до поганої засвоюваності необхідних речовин. Крім того, білий хліб зазвичай містить багато цукру, тому він впливає на рівень глюкози в крові.

4. Закуски з високим вмістом вуглеводів

До таких закусок відносяться печиво, сухі сніданки, зернові, фітнес-батончики та інше. Вони є найбільш простими й економічними варіантами перекусу, однак, вони дають відчуття насичення лише на короткий час. Крім того, в них міститься висока кількість цукру, що підвищує рівень глюкози.
Наверх