Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Новини освіти 12 вер 2018 12:00

"СТЕЖКАМИ ЛЮБОВІ І ДОБРА": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ВІДБУЛАСЯ ВИСТАВКА ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ ЗА ТВОРАМИ В. СУХОМЛИНСЬКОГО (ФОТО)

"СТЕЖКАМИ ЛЮБОВІ І ДОБРА": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ВІДБУЛАСЯ ВИСТАВКА ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ ЗА ТВОРАМИ В. СУХОМЛИНСЬКОГО (ФОТО)28 вересня 2018 року все прогресивне людство вшановує пам’ять видатного педагога, вченого, письменника Василя Сухомлинського, який залишив величезну спадщину, яка по праву вважається «Золотим фондом Гуманної педагогіки».

Людина народжується,
щоб залишити по собі слід вічний.

В. Сухомлинський


В. Сухомлинський - талановитий письменник. Його численні оповідання, казки, притчі, самобутні за художнім змістом і формою, стали улюбленими серед малечі. Великий педагог писав: "Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості."

Заповіти Сухомлинського втілюють у життя і в нашому дошкільному закладі.

До Дня народження В. О. Сухомлинського в ДНЗ «Лісова казка» 7 вересня відбулася виставка дитячих малюнків за творами видатного педагога «Стежками любові і добра».

Олена Максименко
"СТЕЖКАМИ ЛЮБОВІ І ДОБРА": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ВІДБУЛАСЯ ВИСТАВКА ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ ЗА ТВОРАМИ В. СУХОМЛИНСЬКОГО (ФОТО)"СТЕЖКАМИ ЛЮБОВІ І ДОБРА": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ВІДБУЛАСЯ ВИСТАВКА ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ ЗА ТВОРАМИ В. СУХОМЛИНСЬКОГО (ФОТО)"СТЕЖКАМИ ЛЮБОВІ І ДОБРА": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ВІДБУЛАСЯ ВИСТАВКА ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ ЗА ТВОРАМИ В. СУХОМЛИНСЬКОГО (ФОТО)"СТЕЖКАМИ ЛЮБОВІ І ДОБРА": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ВІДБУЛАСЯ ВИСТАВКА ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ ЗА ТВОРАМИ В. СУХОМЛИНСЬКОГО (ФОТО)"СТЕЖКАМИ ЛЮБОВІ І ДОБРА": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ВІДБУЛАСЯ ВИСТАВКА ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ ЗА ТВОРАМИ В. СУХОМЛИНСЬКОГО (ФОТО)"СТЕЖКАМИ ЛЮБОВІ І ДОБРА": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ВІДБУЛАСЯ ВИСТАВКА ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ ЗА ТВОРАМИ В. СУХОМЛИНСЬКОГО (ФОТО)"СТЕЖКАМИ ЛЮБОВІ І ДОБРА": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ВІДБУЛАСЯ ВИСТАВКА ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ ЗА ТВОРАМИ В. СУХОМЛИНСЬКОГО (ФОТО)"СТЕЖКАМИ ЛЮБОВІ І ДОБРА": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ВІДБУЛАСЯ ВИСТАВКА ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ ЗА ТВОРАМИ В. СУХОМЛИНСЬКОГО (ФОТО)"СТЕЖКАМИ ЛЮБОВІ І ДОБРА": В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ВІДБУЛАСЯ ВИСТАВКА ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ ЗА ТВОРАМИ В. СУХОМЛИНСЬКОГО (ФОТО)
Наверх