Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 09 вер 2018 09:00

"ДЯКУЮ УСІМ! РАЗОМ МИ СИЛА, БО МИ - ЦЕ УКРАЇНА!", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА

"ДЯКУЮ УСІМ! РАЗОМ МИ СИЛА, БО МИ - ЦЕ УКРАЇНА!", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА7 вересня уже четвертий рік поспіль у селі Мошни відзначили День воєнної розвідки України.

Цим ми вшановуємо пам'ять нашого загиблого односельця Максима Преснякова, командира розвідроти 93 ОМБр. До родини свого командира приїздять розвідники із різних куточків України.

І уже стало традицією, що у Мошнах 7 вересня почали збиратися розвідники із району і, навіть, області. Збираються, щоб відзначити своє свято. Цей День став Днем спогадів, зустрічей, спілкування у теплому родинному колі мошнівчан, Днем, коли ми можемо віддати шану і доземно вклонитися живим і полеглим розвідникам, подякувати родинам загиблих за подвиг їхніх синів, батьків, чоловіків.

І від імені розвідників, ветеранів АТО (ООС), їхніх родин та від імені підрозділу ГО Група Патріот в Черкаському районі Черкаської області щиро дякуємо усім, хто організував свято для наших захисників.

До організації свята у селі долучається дуже багато людей, і в цьому немала заслуги очільника села. Тому хочеться, насамперед, подякувати Богдану Шкарбуті, голові села Мошни. Гості зауважили, що нам пощастило мати такого керівника. Та ми це і самі знали, але дуже приємно чути такі слова від гостей.

Щиро вдячні Лесі Гаврилюк, директору Будинку культури, та усім керівникам творчих колективів, які підготували свято для наших дорогих гостей, дітям, учасникам концерту за їх майстерність, подарований гарний настрій та позитивні емоції.

Дякуємо учням, батьківській громаді та педагогічному колективу Мошнівської загальноосвітньої школи за квіти для гостей святкування.

Вдячні усім, хто долучився до організації частування гостей свята - це приватні підприємці нашого села Микола Панич, Тетяна Короп, Михайло Горщак, Тетяна Карпенко, Галина Рубіженко, Юлія Нездолій, Олександр Жила, Олена Скрипка, Віта Гуля, Володимир Остапець, приватне підприємство «Мошнівські сири», Ігорь Гаращенко (ФОП «Пані коза»), Олег Мархалевич, настоятель Спасо-Преображенського храму, Григорій Константинов, волонтер.

Дякую усім!!! Разом МИ сила, бо МИ це – Україна!!!

Керівник підрозділу ГО «Група Патріот» в Черкаському районі Леся Константинова
Наверх