Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Політика 06 вер 2018 09:00

ЗВІТ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ДЕПУТАТА ЧЕРКАСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ МУЦАЛХАНОВА ОЛЕКСАНДРА ЛЕОНІДОВИЧА

ЗВІТ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ДЕПУТАТА ЧЕРКАСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ МУЦАЛХАНОВА ОЛЕКСАНДРА ЛЕОНІДОВИЧАВідповідно до ст 16 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" депутат місцевої ради періодично, але не рідше одного разу на рік, зобов'язаний звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу.

Я, Муцалханов Олександр Леонідович, як депутат Черкаської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка, входжу до складу постійної комісії ради з питань комунальної власності. Приймаю активну участь в обговоренні та плануванні роботи районної ради, ініціюванні та впровадженні програм, що стосуються інтересів людей нашого району, а також села Мошни.

В силу своїх можливостей, мною надавались неодноразово консультації та матеріальна допомога жителям села Мошни. Також маю тісний зв'язок з волонтерами, що дає можливість надавати матеріальну допомогу в зону проведення ООС та її учасникам. Також надавав фінансову допомогу малозабезпеченим сім'ям, допомагав будинку-інтернату в с. Лозівок, Черкаській районній лікарні с. Мошни, Мошнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Станції юних техніків. Мною виділялась фінансова допомога Свидівоцькій загальноосвітній школі, неодноразово надавались кошти на лікування та оздоровлення жителів с. Мошни. Разом з депутатами районної ради були виділені кошти для придбання нового флюорографа для рентгенологічного кабінету Черкаської районної лікарні с. Мошни.

На сьогоднішній день мною були подані звернення до депутатів Верховной Ради України Ляшка О.В., Голуба В.В ., та депутата Черкаської обласної ради Гайовича В.Ю. з питання виділення коштів в сумі півтора мільйона гривень для ремонту теплотраси Черкаської районної лікарні с. Мошни. Приймаю активну участь у відновленні доріг с. Мошни.

Щодня з'являєть багато завдань, невирішених справ, над якими потрібно працювати та робити все, що можливо, для їх вирішення. І лише спільна робота депутатів районної ради дасть 100-відсотковий успіх.

Щодо моєї роботи, як депутата, прошу надавати свої поради, пропозиції, побажання і зауваження.

депутат Черкаської районної ради Муцалханов О. Л.
Наверх