Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 05 вер 2018 17:26

У найближчі дні Черкащина опиниться в зоні нестійкої погоди

У найближчі дні Черкащина опиниться в зоні нестійкої погодиСьогодні синоптична ситуація у нашому регіоні змінюється. Улоговина циклону з півдня потіснила східний антициклон. Тому, сьогодні поступово хмарність збільшилася, атмосферний тиск падає, що збільшує вірогідність дощів.

Проте, температурний ний фон утримується вищим за норму на 5-6º і більше відповідає середині літа. Вдень температура повітря 24..29º, у Черкасах 26..28º. Вітер східний, 5-10 м/с

У найближчі дні Черкащина опиниться в зоні нестійкої погоди, з коливаннями температури та окремими дощами. Так, до кінця робочого тижня в більш теплій передній частині улоговини очікується дещо підвищений температурний фон та південний напрямок вітрів на фоні окремих переважно невеликих дощів.

У вихідні в тиловій частині улоговини вітри змінять свій напрямок на північний, похолодає, пройдуть більш інтенсивні дощі.

Дощі, які можливі у найближчі 2 доби, суттєво не вплинуть на поповнення вологозапасів ґрунту, але в окремих районах сприятимуть зниженню показника пожежної небезпеки в екосистемах.

За інформацією Черкаського обласного гідрометцентру
Наверх