Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Політика 04 вер 2018 10:11

ЗВІТ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ДЕПУТАТА ЧЕРКАСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ПЕТРОВИЧ ІРИНИ ВІКТОРІВНИ

ЗВІТ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ДЕПУТАТА ЧЕРКАСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ПЕТРОВИЧ ІРИНИ ВІКТОРІВНИ Я, Петрович Ірина Вікторівна, відповідно до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» звітую перед виборцями відповідного виборчого округу.

Будучи депутатом районної ради від ВО «Батьківщина», я приймаю участь у засіданнях сесій при обговоренні та прийнятті рішень які захищають інтереси громадян та наше суспільство в цілому. У складі постійної комісії районної ради з питань регламенту, законності, правопорядку та місцевого самоврядування, приймаю участь в обговоренні та плануванні роботи районної ради, ініціюванні та провадженню програм.

Я роблю все можливе що від мене залежить, аби якомога більше принести користі своїми діями. За звітний період мною було надано допомогу громадянам у вирішені питань пов’язаних з оформленням права користування та володіння майном (в тому числі права на землю, порядку оформлення та реєстрації своїх прав). В цьому році вдалося допомогти захисникам нашої країни, учасникам АТО у отриманні документів на право власності на земельні ділянки у кількості 16 осіб, ще дві ділянки на завершувальній стадії.

Депутатський річний фонд було використано:

- для надання матеріальної допомоги на лікування;
- придбання Мошнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів спортивного інвентарю - 17 баскетбольних та 4 волейбольних м’ячі;
- надано субвенцію на Мошнівську сільську раду в розмірі 20 тис. гривень з яких: 10 тис. гривень на ремонт підлоги у спортивній кімнаті ДНЗ «Лісова казка» та 10 тис. гривень на придбання тканини (або пошиву) костюмів для ансамблю бально-спортивного танцю «Флейм».

Приймала участь в обласному етапі Всеукраїнської спартакіади депутатів місцевих рад, які проводилися у м. Городище, де команда Черкаського району посіла 5-те загальнокомандне місце із 19 команд учасників.

В минулому році через невідповідність проекту будівництва по капітальному ремонту каналізаційної системи (облаштування очисних споруд) у Мошнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів не вдалося реалізувати даний проект. Кошти виділені за сприяння депутата Верховної Ради України Голуба Владислава, із державного бюджету в розмірі 1 350 000,00 грн., перерозподілили між закладами освіти нашого округу, в тому числі і нашою ЗОШ , що дало змогу провести роботи по заміні частини вікон на металопластикові та придбати електро- та комп’ютерну техніку. Цього року повторно виділено кошти на ремонт каналізаційної системи (влаштування септиків) завдяки поданню Голуба Владислава із державного бюджету було виділено 1 433 000,00 грн. Підрядна організація вже закуповує необхідні матеріали та обіцяє до кінця року завершити роботи. Вирішується питання щодо облаштування свердловини у Мошнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів (в зв’язку з бюрократичною тяганиною в минулому році не вдалося реалізувати дану роботу, сподіваюся на цей рік). Хочеться ще більше інвестицій для розвитку спорту, тому в наступному році зосереджуся на розробці проекту спортивного майданчику зі штучним покриттям на території школи, та пошуках коштів для його будівництва.

Завдяки підтримки голови Черкаської РДА в цьому році розглянуто депутатське звернення щодо придбання LED телевізора для навчання в межах науково-педагогічного проекту «Інтелект України» для першого класу. 19 серпня 2018 року відбулася чергова сесія районної ради на якій було погоджено виділення коштів та проводиться процедура державної закупівлі.

Такий невеликий але сподіваюсь корисний внесок в життя свого рідного краю було зроблено мною в продовж цього року. Знаю що кожен з нас робить багато для добробуту нашої громади, щоб всім нам стало краще жити і розвиватися, ростити дітей і рости самим, як духовно так і культурно. Не вважаю що мною зроблено щось особливе, але саме за рахунок маленьких (не гучних) добрих справ і відбуваються хороші зміни. Звітуючи хочу подякувати кожному, хто допомагав, вірив, підштовхував, критикував, або просто був поруч.


З повагою,
депутат Черкаської районної ради Ірина Петрович
Наверх