Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 29 сер 2018 17:14

ДОРОЖНІ ВІЙНИ. ПРОДОВЖЕННЯ: МОШНІВЦІ МАЙЖЕ ДЕВ'ЯТЬ ГОДИН БЛОКУВАЛИ РУХ ТРАНСПОРТУ ДОРОГОЮ Р-10

ДОРОЖНІ ВІЙНИ. ПРОДОВЖЕННЯ: МОШНІВЦІ МАЙЖЕ ДЕВ'ЯТЬ ГОДИН БЛОКУВАЛИ РУХ ТРАНСПОРТУ ДОРОГОЮ Р-10Невдоволені темпами проведення ремонтних робіт на дорозі державного значення Р-10 мешканці села Мошни знов вдалися до радикальних заходів.

Починаючи із сьомої ранку близько пів-сотні селян перекрили зазначену трасу біля районної лікарні. Проте, коли з'ясувалося, що автомобілі почали обминати блок-пост вуличками села, було протестувальники перемістились до мосту через річку Вільшанку.

Дуже швидко в обидва боки дороги на кілька сотень метрів утворилися великі затори. Проте, представники влади проігнорували чергову акцію протесту селян, намагаючись вирішити питання в телефонному режимі.

В результаті кількагодинних перемовин дорожники почали встановлювати обмежувальні знаки для руху важковагового транспорту, дотримання вимог яких контролюватимуть працівники "Укртрансбезпеки", а представники Служби автомобільних доріг та підрядника пообіцяли пришвидшити темпи ремонтних робіт.

Проте, як зазначила організатор акції протесту Катерина ОНОПРІЄНКО, в разі неналежного виконання обіцянок мошнівці готові від завтра блокувати дорогу Р -10 на в'їздах в село і з боку Канева, і з боку Черкас.
Наверх