Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Політика / Суспільство 19 сер 2018 03:19

ПРИВІТАННЯ МОШНІВСЬКОГО ОСЕРЕДКУ ГРОМАДСЬКОГО РУХУ "НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ" З ДНЕМ СЕЛА МОШНИ І СВЯТОМ ПРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДА БОГА І СПАСА НАШОГО ІСУСА ХРИСТА

ПРИВІТАННЯ МОШНІВСЬКОГО ОСЕРЕДКУ ГРОМАДСЬКОГО РУХУ "НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ" З ДНЕМ СЕЛА МОШНИ І СВЯТОМ ПРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДА БОГА І СПАСА НАШОГО ІСУСА ХРИСТА
Шановні жителі села Мошни! Дорогі односельці!


Від щирого серця вітаємо Вас з нагоди відзначення Дня села Мошни і свята Преображення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа!


Сьогодні наші квітучі, наші чарівні Мошни, відзначають свою 524-ту річницю. Цього дня ми почуваємося іменинниками, а наші серця переповнює радість і гордість за село, яке стало нашою затишною домівкою. Адже Мошни – це як маленька держава, зі своїми традиціями, звичаями, побутом та культурою. Ми всі вболіваємо один за одного, допомагаємо у скрутні хвилини, разом розділяємо радість та горе. Саме цим і вирізняється наше село серед інших, саме це і робить нас сильнішими.

Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив історію наших Мошен, збагачував їх традиції, розбудовував, боронив від ворога, віддав своє життя за нашу державу.

Наші Мошни славляться своїми людьми — талановитими, щирими, добрими й працелюбними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє. Саме завдяки Вашим старанням, умілим рукам, натхненній праці і живе й квітне село.

Дорогі мошнівчани! Бажаємо Вам міцного здоров’я, натхнення, родинного затишку та успіхів у всіх починаннях. Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують у нашій громаді.

Нехай це свято буде радісним, світлим і запам’ятається Вам назавжди!

З Днем народження, рідне село! Зі святом Преображення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа!


З повагою,
Голова Мошнівського осередку Громадського руху "Народний контроль" Олег Устименко
Наверх