Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 13 сер 2018 16:44

"ДОРОЖНІ ВІЙНИ - 2": НАРДЕП ПОВІДОМИВ ПРО ПІДПИСАННЯ ПОСТАНОВИ, ЯКА МАЄ РОЗБЛОКУВАТИ ПОЧАТОК РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДОРОЗІ Р-10 В МЕЖАХ СЕЛА МОШНИ

"ДОРОЖНІ ВІЙНИ - 2": НАРДЕП ПОВІДОМИВ ПРО ПІДПИСАННЯ ПОСТАНОВИ, ЯКА МАЄ РОЗБЛОКУВАТИ ПОЧАТОК РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДОРОЗІ Р-10 В МЕЖАХ СЕЛА МОШНИСкандальну постанову про виділення фінансів на ремонт дороги державного значення Р-10 в межах села Мошни підписано.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Народний депутат України Владислав ГОЛУБ. Далі - пряма мова:

"...Як я і обіцяв, ситуацію з фінансуванням ремонту дороги, 57 млн на який виділені за моїм поданням, продовжую контролювати. Відповідна Постанова Уряду підписана Прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, сьогодні-завтра буде опублікована на сайті Кабміну, а в середу - в офіційному віснику Уряду.

Юрій Ткаченко та Костянтин Омаргалієв, звертаюсь до Вас, я та Уряд України зробили свою справу, тепер справа за вами. Вам тепер нічого не заважає, і не має жодних перешкод, аби ви належним чином виконали свої прямі обов'язки, а громада села Мошни отримала сучасну і якісну дорогу через своє село. Сподіваюсь, більше жодних виправдовувань не буде.

До роботи!!!"
Наверх