Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Новини освіти 09 лип 2018 15:18

На базі Черкаського національного університету діє пункт реєстрації електронних заяв

На базі Черкаського національного університету діє пункт реєстрації електронних заявУ Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького допомагають абітурієнтам створити електронний кабінет.

Тут діє пункт, де вступникам надають консультації та детально роз’яснюють, як правильно здійснити електронну реєстрацію, інформують у навчальному закладі.

За словами першого проректора ЧНУ імені Б. Хмельницького Василя Мойсієнка, уже в перший день відповідними послугами скористалося понад 20 абітурієнтів Черкаської області.

– Зараз ми можемо говорити про початок технічної вступної кампанії. Електронна реєстрація може здійснюватися у будь-який зручний для абітурієнта час та у віддаленому доступі. Якщо ж за якихось причин вступник не може створити електронний кабінет, то представники Черкаського національного університету можуть допомогти йому. У такий спосіб абітурієнти мають можливість обрати ті освітні програми, які їм пропонує університет. Уже другий рік поспіль ми користуємося новим програмним забезпеченням, яке забезпечує контроль всіх етапів вступної кампанії. Тож сподіваємося, що і надалі система працюватиме гармонійно, не зважаючи на великий потік вступників, які реєструють електронні кабінети, – зазначив Василь Миколайович.

Нагадаємо, що пункт реєстрації електронних заяв знаходиться в НК №1 Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, за адресою: місто Черкаси, бульвар Шевченка, 81, 203 аудиторія.

Для того, щоб створити електронний кабінет абітурієнту слід мати: електронну пошту, сертифікат із результатами ЗНО, атестат, додаток до атестата та фото (3×4).
Наверх