Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Надзвичайні події 08 лип 2018 00:00

Будьте пильні! Українцям розповіли про нову схему шахраїв

Будьте пильні! Українцям розповіли про нову схему шахраївУкраїнка ледь не стала жертвою шахрайської схеми, в якій була задіяна дитина.

Користувачка соцмережі Facebook з ніком Nadezhda E-t розповіла, що сиділа на лавці поруч з дитячим майданчиком в парку Островського, коли маленький хлопчик спробував вихопити з її рук телефон. Про це вона написала в спільноті "Солом'янський голос".


"Поки дочка стрибала на атракціоні "Лабіринт", я сиділа на лавочці і переглядала статті в телефоні. І раптом я бачу руку, яка намагається висмикнути у мене мій мобільний. Я підняла очі і побачила хлопчика років 10-12. На моє здивування, я почула фразу: "Тітонька, ну віддай мій телефон". Люди, я очманіла", - поділилася жінка.

Далі, за її словами, вона сховала телефон у сумку, але хлопчик все одно просив віддати їй нібито його мобільний і навіть спробував вихопити його. "І раптом поряд з нами "намальовується" пара немолодих індивідуумів. Жінка у мене інтелігентно цікавиться, що відбувається. Хлопчик каже, що я забрала в нього телефон. І тут чоловік починає мені хамити і погрожувати викликати поліцію", - переказує хід подій Надія.

Вона каже, що погодилася на дзвінок правоохоронцям, але шахраї зрозуміли, що нічого не вдасться, і незабаром пішли. "Думаю, що це був запасний план і він просто не відпрацьований. Хлопчик банально повинен був вихопити у мене мобільний, але у мене є звичка притримувати телефон пальцем зверху", - припустила жінка.
Наверх