Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Здоров'я / Устименко Олег 16 лип 2018 13:55

У МОЗ детально розповіли, які послуги в лікарнях мають бути безкоштовними (інфографіка)

У МОЗ детально розповіли, які послуги в лікарнях мають бути безкоштовними (інфографіка)1 липня почався наступний етап медреформи в Україні. У дію вступає новий список послуг первинної меддопомоги. Міністерство охорони здоров'я картинками пояснило перелік послуг, який гарантовано оплатять з наших податків.

Так повинні працювати усі педіатри, сімейні лікарі та терапевти. Медики, з якими ми стикатимемось найчастіше. Вони спостерігатимуть за нашим здоров’ям чи здоров’ям нашої дитини, ставитимуть діагнози та лікуватимуть найбільш поширені хвороби, травми, отруєння. За потреби ваш лікар дасть направлення до фахівця вторинної чи третинної допомоги – лора, ендокринолога, хірурга тощо, або консультуватиметься з ним щодо вашого лікування.
У МОЗ детально розповіли, які послуги в лікарнях мають бути безкоштовними (інфографіка)У МОЗ детально розповіли, які послуги в лікарнях мають бути безкоштовними (інфографіка)У МОЗ детально розповіли, які послуги в лікарнях мають бути безкоштовними (інфографіка)У МОЗ детально розповіли, які послуги в лікарнях мають бути безкоштовними (інфографіка)У МОЗ детально розповіли, які послуги в лікарнях мають бути безкоштовними (інфографіка)У МОЗ детально розповіли, які послуги в лікарнях мають бути безкоштовними (інфографіка)У МОЗ детально розповіли, які послуги в лікарнях мають бути безкоштовними (інфографіка)У МОЗ детально розповіли, які послуги в лікарнях мають бути безкоштовними (інфографіка)У МОЗ детально розповіли, які послуги в лікарнях мають бути безкоштовними (інфографіка)У МОЗ детально розповіли, які послуги в лікарнях мають бути безкоштовними (інфографіка)У МОЗ детально розповіли, які послуги в лікарнях мають бути безкоштовними (інфографіка)У МОЗ детально розповіли, які послуги в лікарнях мають бути безкоштовними (інфографіка)У МОЗ детально розповіли, які послуги в лікарнях мають бути безкоштовними (інфографіка)
Наверх