Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Здоров'я / Устименко Олег 14 чер 2018 00:58

Запобігти інсульту: 7 ефективних порад

Запобігти інсульту: 7 ефективних порадЩоб уникнути інсульту, медики радять дотримуватися певних правил.

Гарантією гіпертонії вважається високий артеріальний тиск. Саме з цієї причини слід постійно його контролювати, навіть якщо немає як таких зовнішніх проявів. Крім того, треба знижувати споживання алкогольних напоїв, кави і солі.

Хвороби серця можуть бути не обов’язково вродженими, тому вкрай важливо не допустити проблем з цим органом. У цьому можуть допомогти регулярні медогляди, що дозволяють виявити захворювання на ранній стадії.

Буде потрібно «працювати» і над зниженням холестерину: дієти з помірним споживанням жирів, нормальна фізнагрузки, а іноді і варіанти медикаментозної допомоги.

До факторів ризику відноситься ожиріння, тому як жири в крові відкладаються на стінках судин, що призводить до їх звуження.

Діабет теж повинен бути під контролем. Йдеться про контроль прийому їжі, управлінні вагою, а можливо і прийомі медпрепаратів, які підтримують правильний рівень цукру в крові.

Небезпечними порушеннями серця і судин загрожує куріння, а тому від нього слід відмовитися.

І остання рекомендація – керуйте стресом, тому що психічне перенапруження може привести до гострого порушення мозкового кровообігу.
Наверх