Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство / Черкаський район. Новини / Відомі уродженці 24 травня 2018 00:59

ДЕНЬ ГЕРОЇВ: У МОШНАХ І СВИДІВКУ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА І ВОЛОДИМИРА ЛОЖЕШНІКОВА (ФОТО)

ДЕНЬ ГЕРОЇВ: У МОШНАХ І СВИДІВКУ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА І ВОЛОДИМИРА ЛОЖЕШНІКОВА (ФОТО)День Героїв – це день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це День вшанування величі духу українських вояків – борців за волю України і символ незборимості Української Нації.

22-23 травня у селах Мошни і Свидівок Черкаського району відбулося вшанування пам’яті загиблих Героїв АТО Максима Преснякова (позивний «Артист») та Володимира Ложешнікова (позивний «Ест»). В ці поминальні дні підтримали родини загиблих та вшанували полеглих ветерани АТО, бойові побратими, військові, волонтери Черкащини, священники та небайдужі жителі сіл.

Напередодні вшанування над могилами Героїв АТО замайоріли синьо-жовті прапори. Хлопці поклали свої голови за те, щоб цей прапор майорів у кожному куточку незалежної України. Флагштоки із прапорами було встановлено за підтримки і сприяння волонтера Григорія Константинова, директора Будинку культури села Мошни Лесі Гаврилюк, начальника цеху Дніпровської водоочисної станції КП «Черкасиводоканал» Олега Овчаренка та сільської ради села Свидівок.

Сімʼям загиблих Героїв вручено пам’ятні буклети із вписаними іменами загиблих воїнів Черкаського району із вдячністю про подвиг їх рідних. Буклети було виготовлено за ініціативи волонтера Григорія Константинова, начальника відділу культури Черкаської РДА Олени Бардінової та підтримки голови Черкаської районної ради Олексія Собка.

Вклоняємося доземно загиблим Героям та їх родинам. Герої не вмирають, вони живуть доти, доки жива пам'ять про них. Ми пам’ятаємо!

Леся Константинова
ДЕНЬ ГЕРОЇВ: У МОШНАХ І СВИДІВКУ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА І ВОЛОДИМИРА ЛОЖЕШНІКОВА (ФОТО)ДЕНЬ ГЕРОЇВ: У МОШНАХ І СВИДІВКУ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА І ВОЛОДИМИРА ЛОЖЕШНІКОВА (ФОТО)ДЕНЬ ГЕРОЇВ: У МОШНАХ І СВИДІВКУ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА І ВОЛОДИМИРА ЛОЖЕШНІКОВА (ФОТО)ДЕНЬ ГЕРОЇВ: У МОШНАХ І СВИДІВКУ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА І ВОЛОДИМИРА ЛОЖЕШНІКОВА (ФОТО)ДЕНЬ ГЕРОЇВ: У МОШНАХ І СВИДІВКУ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ МАКСИМА ПРЕСНЯКОВА І ВОЛОДИМИРА ЛОЖЕШНІКОВА (ФОТО)
Наверх