Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Фотоновини / Суспільство 09 травня 2018 02:14

Богдан ШКАРБУТА: "Це честь і наш святий обов'язок - дарувати Свято тим, хто пам'ятає події Вітчизняної війни не з розповідей!"

Богдан ШКАРБУТА: "Це честь і наш святий обов'язок - дарувати Свято тим, хто пам'ятає події Вітчизняної війни не з розповідей!"Напередодні Дня Перемоги Голова села Мошни Богдан Шкарбута та директор ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс", депутат Мошнівської сільської ради Ігор Кропивник відвідали наших Ветеранів.

Зі сльозами на очах старенькі згадували воєнні часи і з радістю та гордістю розповіли про Велику Перемогу радянського народу над фашистськими загарбниками. А гості передали кожному ветерану святковий набір продуктів, щоб кожен міг дозволити собі достойно зустріти день Великої Перемоги.

Богдан Шкарбута: "Складні часи виживання людей похилого віку зобов'язують нас докласти максимум зусиль, щоб наші діди і бабусі хоча б в цей святий для них день Великої Перемоги радянського народу над фашизмом не думали, що і за що купити на святковий стіл. З кожним роком свідків Перемоги стає все менше і менше. Тож вважаю честю та святим обов'язком долучитися до такої благородної справи."
Богдан ШКАРБУТА: "Це честь і наш святий обов'язок - дарувати Свято тим, хто пам'ятає події Вітчизняної війни не з розповідей!"Богдан ШКАРБУТА: "Це честь і наш святий обов'язок - дарувати Свято тим, хто пам'ятає події Вітчизняної війни не з розповідей!"
Наверх