Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Новини освіти 19 травня 2018 16:34

Як безкоштовно підготуватись до ЗНО (онлайн-курси)

Як безкоштовно підготуватись до ЗНО (онлайн-курси)Усі учасники ЗНО-2018 вже отримали запрошення-перепустки із зазначенням місця та часу тестування з обраних ними навчальних предметів. Відповідні повідомлення були розміщені на інформаційних сторінках усіх учасників на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Більшість школярів ходять на додаткові заняття та до репетиторів з відповідних предметів, однак є простіші та цікавіші способи підготовки – безкоштовні онлайн-курси.



Вже третій рік поспіль онлайн-платформа Prometheus має низку курсів для школярів, які хочуть підготуватися до зовнішнього незалежного тестування. Доступні курси з точних наук (математики, фізики та хімії) та мов (українська і англійська). Читають курси викладачі Одеського національного університету ім. І.Мечникова, Одеського національного медичного університету, а також шкільні вчителі.



Український стартап від громадської спілки “Освіторія”, яка займається освітньою реформою в Україні. Активісти та викладачі організації вирішили створити ці курси після того, як допомогли підготуватися до ЗНО дітям з чернігівського інтернату й були вражені результатами (як по скайпу за короткий час цим дітям вдалося поступити до Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана). Доступні з української мови та літератури, англійської, математики та історії України. Є відеолекції (117), тести, матеріали для самопідготовки та вебінари із викладачами.



Вже згадувана “Освіторія”, а також соціальний проект EdEra, на платформі Studway започаткували зручні й насичені експрес-уроки з української мови й літератури. На сайті можна переглядати відео, вивчати конспекти та відповідати на запитання у тестах.



Цей освітній портал пропонує найбільшу кількість безкоштовних онлайн-курсів із підготовки до ЗНО. Тут є такі дисципліни: українська мова та література, історія, географія, біологія, хімія, іноземні мови та математика. Також додатково тут є відкриті онлайн-курси з історії, права та німецької мови.
Наверх