Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство / Культура 02 кві 2018 16:25

ЮНІ МОШНІВЧАНКИ СТАЛИ ЛАУРЕАТАМИ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ (ФОТО)

ЮНІ МОШНІВЧАНКИ СТАЛИ ЛАУРЕАТАМИ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ (ФОТО)30-31 березня 2018 року в Обласній Черкаській філармонії пройшов 5-й Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості “ШТУРМ-2018″.

Не часто в Черкасах організовуються конкурси міжнародного рівня де членами журі є композитори та народні артисти з країн Європи (Україна, Польща, Литва, Португалія). Юні артисти різних куточків нашої країни знайомили глядачів і членів журі з кращою своєю творчістю в таких жанрах як: хореографія, театральний жанр, вокал, та інструментальний жанр.

Взяли участь у конкурсі і юні та талановиті мошнівчанки – Катя Охріменко та Валерія Бойко.

В інструментальному жанрі по класу фортепіано Катя Охріменко стала лауреатом 2-ї премії, виборовши 2 місце серед більш ніж 50 учасників у своїй віковій категорії. А Валерія Бойко стала лауреатом 3-ї премії, отримавши 3 місце у своїй віковій категорії.

Як відзначила Катруся: "Потрібен не тільки природній талант та працьовитість, а й дуже важлива підтримка та любов моїх рідних мами, бабусі та дідуся, а саме головне професійний, талановитий та добрий педагог-викладач, якому і завдячую своєю перемогою. Це - Бойко Віта Генадіївна – викладач по класу фортепіано Мошнівської ДМШ."

Валерія Бойко навчається у Канівській школі мистецтв по класу фортепіано, то ж прославила не тільки місто Канів, а й рідне село Мошни, в якому проживає.

Вітаємо чарівні таланти, їх викладачів та родини з перемогою. Успіхів Вам!
ЮНІ МОШНІВЧАНКИ СТАЛИ ЛАУРЕАТАМИ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЧАНКИ СТАЛИ ЛАУРЕАТАМИ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЧАНКИ СТАЛИ ЛАУРЕАТАМИ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЧАНКИ СТАЛИ ЛАУРЕАТАМИ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЧАНКИ СТАЛИ ЛАУРЕАТАМИ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЧАНКИ СТАЛИ ЛАУРЕАТАМИ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ (ФОТО)
Наверх