Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Культура / Черкаський район. Новини 30 бер 2018 13:00

УВАГА! ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КЗ “МОШНІВСЬКА ДИТЯЧА МУЗИЧНА ШКОЛА”

УВАГА! ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КЗ “МОШНІВСЬКА ДИТЯЧА МУЗИЧНА ШКОЛА”ЧЕРКАСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «МОШНІВСЬКА ДИТЯЧА МУЗИЧНА ШКОЛА» ЧЕРКАСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ.

Дата початку прийняття документів – 30 березня 2018 року. Термін прийняття документів – до 27 квітня 2018 року (включно).

Умови та порядок проведення конкурсу визначаються Законом України №955-VIII від 28.01.2016 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» та Законом України «Про культуру».

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: вул. В’ячеслава Чорновола, 157, м. Черкаси, 18003, тел./факс: (0472) 64-34-50, та надсилаються на електронну адресу відділу культури і туризму Черкаської районної державної адміністрації – [email protected]

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: громадянство України, вища педагогічна освіта, стаж роботи у сфері культури не менше 3-х років, вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки керівника закладу.

Особи, які бажають брати участь у конкурсі, подають такі документи:

- заяву про участь у конкурсі;
- згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
- копію документа, що посвідчує особу;
- копії документів про вищу освіту;
- два рекомендаційні листи довільної форми;
- мотиваційний лист довільної форми;
- інші документи на розсуд претендента.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Відомості щодо умов праці, матеріально-технічну базу закладу культури, фінансову звітність за попередній бюджетний період можна отримати у відділі культури і туризму.

Конкурсна комісія формується з 2 квітня 2018 року.

Довідки за телефонами: (0472) 64-34-50, 64-34-81.

За інформацією відділу культури та туризму Черкаської РДА
Наверх