Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 22 кві 2018 00:00

Увага! Місячник добровільної здачі зброї

Увага! Місячник добровільної здачі зброїЗ 1 по 30 квітня в Україні триватиме місячник добровільної здачі зброї. Громадяни, які в зазначений термін добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

Якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до Національної поліції України мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів він має можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.

Просимо врахувати, що пристрій вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, реєструється у випадках і в порядку, передбаченому законодавством України. Для отримання більш детальної інформації просимо звертатися до Управління превентивної діяльності, а також до відділів та відділень ГУНП в Черкаській області або дільничних офіцерів поліції в місцях вашого проживання або тимчасового перебування.

Управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області звертається до громадян та нагадує, що незареєстрована зброя – це не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків, які, на жаль, почастішали і трапляються, як з дорослими громадянами, так і з неповнолітніми.
Наверх