Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 07 бер 2018 17:20

САД: Сьогодні на дорогах ожеледиця та туман

САД: Сьогодні на дорогах ожеледиця та туманЗа повідомленням Черкаського обласного центру з гідрометеорології, вдень 7 березня з утриманням до кінця доби очікується туман, видимість на дорогах до 200-500 м, ожеледь, на дорогах ожеледиця.

Наразі через дощ при мінусовій температурі на автодорогах Черкаської області виникла ожеледиця. Філії ДП «Черкаський облавтодор» працюють цілодобово у всіх районах області для забезпечення проїзду. Автодороги державного значення посипаються протиожеледними матеріалами та технічною сіллю.

Шановні водії! Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до всіх учасників руху із застереженням, утриматися від поїздок на власному транспорті під час ускладнення погодних умов. Просимо врахувати, що на слизькому покритті у кілька разів збільшується гальмівний шлях автомобіля.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області наголошує, що під час роботи спецтехніки водії транспортних засобів мають забезпечити її безперешкодний рух та не створювати заторів. Тож просимо ставитися з повагою до роботи працівників автодорожніх служб та надавати перевагу у русі спецтехніці, яка задіяна у ліквідації наслідків негоди. Дякуємо Вам за розуміння!
Наверх