Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Головне / Фотоновини / Суспільство / Новини освіти 25 лют 2018 20:16

"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)

"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)Найближчими днями, ранньої весни, весь світ відзначає річницю з дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

Багато років тому він народився в бідній хатині. А коли виріс, через свій талант, через свою велику любов до України, став відомим у всьому світі. Тому ми, всі українці, пишаємося Шевченком і не забуваємо його.

І хоч Шевченко жив давно, але наш народ пам’ятає, шанує і любить Тараса донині. Я своїм вихованцям розповідаю про Шевченка, показую його портрет, повідомляючи, чим знана ця людина, що він зробив для свого народу, для свого рідного краю.

Шевченківські вірші про українську природу, про її мальовничі куточки, про червону калину будуть зрозумілими й цікавими для малят. А ілюстрації до цих творів допоможуть дітям краще уявити те, про що писав Шевченко, як він намагався віршованим словом передати красу рідної землі, розказати всім про свою любов до неї.

Вихователь ДНЗ «Лісова казка» Ольга Сидоренко
"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)"ІДУ З ДИТИНСТВА ДО ТАРАСА" (ФОТО)
Наверх