Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 02 бер 2019 06:00

Дістав "Укравтодор"? - Відсудити гроші у служби доріг через пошкоджену машину цілком реально

Дістав "Укравтодор"? - Відсудити гроші у служби доріг через пошкоджену машину цілком реальноЮристи пояснили, як отримати компенсацію за пошкоджене через погану дорогу авто.

11 тисяч гривень за пробите колесо вдалося відсудити у місцевої служби автомобільних доріг жителю Виноградова, що на Закарпатті, - розповіли в "Сніданку з "1+1". Судовий процес тривав майже рік, однак постраждалому вдалося відсудити компенсацію.

Виявляється, що сьогодні відсудити гроші за ушкодження авто через погані дороги цілком реально. Але при цьому, наголошують юристи, варто дотримуватися кількох правил.

У першу чергу слід викликати поліцію для того, щоб вона оформила цю дорожньо-транспортну пригоду і надала протокол, тобто документ, де зазначено, що автівка має пошкодження саме через яму. Це слугуватиме основним доказом. Після отримання протоколу від поліції юристи радять одразу йти до організації, яка утримує цю "розбиту" ділянку. Але перед цим слід оцінити реальну вартість ремонту автомобіля. Ці витрати і мають відшкодувати. Якщо ж ні – можна сміливо йти до суду.
Наверх