Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 20 лют 2018 19:33

В МОШНІВСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВІДБУЛАСЯ ІСТОРИЧНА ГОДИНА "СЛАВА НЕБЕСНІЙ СОТНІ!"

В МОШНІВСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВІДБУЛАСЯ ІСТОРИЧНА ГОДИНА "СЛАВА НЕБЕСНІЙ СОТНІ!"20 лютого у Мошнівській бібліотеці з метою сприяння формуванню у дітей історичної пам’яті, виховання почуття патріотизму та бажання стати гідними громадянами України відбулася історична година «Слава Небесній сотні!»

Захід розпочався з огляду виставки «Небесна сотня: Герої не вмирають» і відео для сприяння вихованню у дітей шанобливого ставлення до Героїв Небесної сотні, загиблих у боротьбі за свободу та цілісність України.

Бібліотекарі розповіли присутнім, чому саме виникла назва «Небесна Сотня» та про наслідки Революції Гідності. Захід завершився хвилиною мовчання.

Немає жителя в Україні, який би не знав про трагедію, яка сталася чотири роки тому на Майдані Незалежності. Вважають, що їхні душі потрапили до раю і з неба Сотня продовжує охороняти Україну.

Держава визнала їх героями: їхніми іменами названо вулиці й площі в різних містах України. Небесна Сотня вірила в майбутнє України, заплативши за це найбільшу ціну, на яку здатна людина - життя. Тому маємо вірити в Україну і ми, бути чесними з людьми й собою, маємо боротися з несправедливістю!
Наверх