Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Черкаський район. Новини 21 лют 2018 00:15

На в'їздах-виїздах Черкаського району встановлять камери відеоспостереження

На в'їздах-виїздах Черкаського району встановлять камери відеоспостереженняКрім відеоспостереження оперативно реагувати на надзвичайні ситуації будуть також за допомогою квадрокоптера.

На це в районному бюджеті передбачили 200 тисяч гривень, передають Сільські обрії.

Ще 110 тисяч спрямують на реалізацію двох програм, які передбачають забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, фінансування заходів, спрямованих на підвищення рівня бойової готовності військових частин Збройних сил України, розташованих на території району, створення матрезерву щодо попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період, а також протидію тероризму.

- В рамках програми протидії тероризму на території Черкаського району передбачається здійснення комплексу заходів для запобігання вчинення терористичних та диверсійних актів на стратегічних об’єктах. Зокрема, на території Черкаського району до таких об’єктів належить військова частина А3177, - повідомив у ході засідання сесії Черкаської районної ради помічник начальника управління-начальник штабу координаційної групи АТЦ при УСБУ в Черкаській області Андрій Шевченко.

У квітні штаб координаційної групи АТЦ при УСБУ в Черкаській області спільно з Міноборони планує провести тактико-спеціальні та командно-штабні навчання на території військової частини А 3177, аби на практиці відпрацювати передбачені заходи, які допоможуть запобігти негативних наслідків при реальній проблемі.

Нагадаємо, торік за результатами перевірки районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, Черкаський район був визнаний єдиним в області, який справився із завданнями і пройшов навчання.
Наверх