Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Новини освіти 14 лют 2018 12:49

Затверджені програми ЗНО для вступників магістратури

Затверджені програми ЗНО для вступників магістратуриМіністерством освіти і науки затверджена Програму другого блоку єдиного фахового вступного випробування до магістратури.

Відповідний наказ підписаний першим заступником міністра освіти Володимиром Ковтунцем.

Відповідно до вимог затвердженої програми будуть укладатись тестові завдання блоку Право.

Тести зовнішнього оцінювання міститимуть завдання з 8 базових правничих дисциплін: конституційного, адміністративного, цивільного, цивільно-процесуального, кримінального, кримінально-процесуального, міжнародного публічного права та міжнародного захисту прав людини.

У Міністерстві освіти також зазначають, що у 2018 році ЗНО з іноземної мови для вступу до магістратури з «Права» та «Міжнародного права» не матиме частин «Писемне мовлення» та «Розуміння мови на слух». Вступники складатимуть лише частини «Читання» та «Використання мови».

Тестові завдання іспиту з іноземної мови укладатимуть відповідно до Програм ЗНО з іноземних мов для осіб, що затверджені наказом МОН від 03 лютого 2016 року.

Реєстрація на вступний іспит та випробування для вступу на магістратуру з «Права» та «Міжнародного права» розпочнеться 14 травня і триватиме до 5 червня 2018 року.

Зовнішнє оцінювання пройде у 2 етапи: 11 липня – з іноземної мови, 13 липня – з права та загальних навчальних правничих компетентностей.

За інформацією управління освіти і науки облдержадміністрації
Наверх