Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Черкаський район. Новини 05 лют 2018 16:47

ОБЕРЕЖНО! ШАХРАЇ!

ОБЕРЕЖНО! ШАХРАЇ!У Головному управлінні ДФС у Черкаській області застерігають про звернення шахраїв від імені керівництва фіскальної служби до бізнесу.

Це відбувається як на Черкащині, так і загалом в Україні.

За повідомленнями платників вимагателі поводяться вкрай зухвало, напористі і переконливі у намаганні отримати кошти за «не проведення перевірки», «вирішення питань», «на допомогу службі».

Начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа вкотре закликає платників бути обачними, не піддаватись на провокації, рішуче відмовлятись від співробітництва із зловмисниками та обов’язково попереджати про активізацію вимагателів і доводити позицію фіскальної служби до інших платників.

Вчергове він підкреслив, що ніхто не може звертатись з незаконними вимогами від імені ДФС і вимагателі не мають жодного відношення до служби.

«Я, мої заступники і колеги – ми постійно застерігаємо бізнес від виконання незаконних вимог зловмисників. Наголошуємо про це на всіх заходах. Підключені всі можливі засоби оповіщення. Нас підтримують і допомагають громадські організації і активісти. Дякую за довіру і розраховую на максимальне поширення інформації про вимагателів та попередження черкащан», – сказав він.

Тематична гаряча лінія головного управління ДФС у Черкаській області (0472) 33-91-34.
Наверх