Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 04 лют 2018 01:00

В СІЛЬСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ПРОЙШЛА "ГОДИНА СЛАВИ" ДО 74-Ї РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ МОШЕН ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ В РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

В СІЛЬСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ПРОЙШЛА "ГОДИНА СЛАВИ" ДО 74-Ї РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ МОШЕН ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ В РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИУ Мошнівській сільській бібліотеці пройшла "Година Слави", присвячена визволенню рідного села від фашистських загарбників у роки Другої Світової війни.

"Дуже мало залишилося учасників, ветеранів, свідків тих страшних подій Другої Світової війни. Вони відійшли у безсмертя. Ми повинні пам’ятати і розповідати наступним поколінням про невмирущий подвиг, мужність і незламність людини-солдата. Ці люди відстоювали волю і незалежність своєї Батьківщини."

"Година слави" - це лише маленька часточка великої данини пошани полеглим. Відвідувачі бібліотеки мали змогу переглянути книжкову виставку присвячену подіям тих часів. Нові часи, нові завдання, нові вимоги… Незалежність України дає можливість кожному з нас стати справжнім господарем своєї землі. Сьогодні ми є свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країні. Ми – майбутнє України. Тож своїми знаннями, працею, здобутками піднесімо її культуру, своїми досягненнями славімо її!" - зазначили організатори заходу.
Наверх