Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство / Культура 13 лют 2018 00:00

Талановиту молодь Черкащини запрошують на конкурс

Талановиту молодь Черкащини запрошують на конкурсГромадською організацією “Яскраві діти України” було придбано ексклюзивні права на проведення конкурсу “SANREMOJUNIOR” в Україні. Відповідно до умов ліцензійної угоди офіційний представник SANREMOJUNIOR надає ГО “Яскраві діти України” право на організацію відбіркових змагань та фінального конкурсу на національному рівні в Україні.

У рамках міжнародного фестивалю “SANREMOJUNIOR – УКРАЇНА” проходять обласні конкурси дитячої творчості “Яскраві діти України”. У зв’язку із щільним графіком їх проведення та високими вимогами до організації гала-концертів для дітей з Одеської, Дніпропетровської, Миколаївської, Кіровоградської, Житомирської, Вінницької, Херсонської, Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської, Львівської, Черкаської та Чернівецької областей запропоновано спрощену процедуру відбору свого учасника для участі в національному фіналі конкурсу.

Зокрема, з цією метою 13 лютого 2018 року в місті Києві відбудеться додатковий відбір конкурсу “Яскраві діти України”.

Абсолютний переможець національних відбіркових змагань в Україні в рамках конкурсу “SANREMOJUNIOR” отримає право взяти участь у світовому фіналі конкурсу “SANREMOJUNIOR” в Сан-Ремо.

Метою конкурсу є національно-патріотичне виховання, популяризація української народної та естрадної пісні, виявлення юних талановитих виконавців та виховання у молоді художнього смаку та поваги до мистецтва.

Виступи конкурсантів оцінюватиме компетентне журі, у складі якого: Народний артист України, український поет, автор сотень пісень Юрій Рибчинський, Народний артист України, співак і композитор Тарас Петриненко, та інші провідні виконавці та музичні діячі.

Детальніше - за ПОСИЛАННЯМ.

За інформацією ГО “Яскраві діти України”
Наверх