Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Культура 24 січ 2018 14:21

В МОШНІВСЬКІЙ ДИТЯЧІЙ МУЗИЧНІЙ ШКОЛІ ПРОЙШОВ ДРУГИЙ РАЙОННИЙ КОНКУРС КОЛЯДОК, ЩЕДРІВОК ТА ЗИМОВИХ ПІСЕНЬ

В МОШНІВСЬКІЙ ДИТЯЧІЙ МУЗИЧНІЙ ШКОЛІ ПРОЙШОВ ДРУГИЙ РАЙОННИЙ КОНКУРС КОЛЯДОК, ЩЕДРІВОК ТА ЗИМОВИХ ПІСЕНЬ19 січня в Мошнівської ДМШ пройшов II районний конкурс “Колядок, щедрівок та зимових пісень”.

Конкурс спрямований на збереження та підтримку українських традицій, виявлення талановитої молоді та подальший розвиток української культури загалом і пісні зокрема. Чимала кількість учасників прибула до Мошнівської музичної школи, з числа викладачів було створене компетентне журі на чолі з виконуючим обов’язки директора школи Савицьким Г.І.

Лунала пісня дзвінко, у супроводі різних інструментів та акапельно, також були окремі інструментальні номери на зимову тематику.

Результати конкурсу порадували гостей та й самих учасників: у номінації “Чарівний голос” отримала перемогу Гуля Валерія (викладач – Биковець М.А.), у номінації Заворожуючі звуки роялю” – Черняк Вікторія (викладач – Нечушкіна Н.В.). “Творчою надією села Мошни” став аматорський колектив “Калина” під керівництвом Валентина Алхазова, вихованця Мошнівської музичної школи (викладач – Нечушкіна Л.М.). “Срібними голосочками” стали дівчатка з ансамблю Мошнівського БК “Дивограй” (керівник – Раскевич О.М.), у номінації “Оригінальний творчий пошук” здобула перемогу Смаглій Анастасія (Мошнівський БК, Раскевич Оксана).
Наверх