Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Надзвичайні події 23 січ 2018 15:55

Проїзд автодорогами державного значення Черкаської області забезпечено

Проїзд автодорогами державного значення Черкаської області забезпеченоСтаном на ранок 23 січня проїзд усіма дорогами загального користування державного значення Черкаської області забезпечено. Обмеження у русі – відсутні.

Техніка працює у всіх районах області. Підрядними організаціями Служби автодоріг області виконуються планові роботи з зимового утримання шляхів. Проводяться очищення проїзної частини та обробки дорожнього покриття протиожеледними матеріалами, яких було використано понад 700 т.

За минулу добу на автомобільних дорогах загального користування державного значення працювало 114 одиниць дорожньої спецтехніки та понад 100 працівників.

Роботи для забезпечення безпечного і безперешкодного проїзду автодорогами загального користування державного значення в регіоні продовжуються.

23 січня температура повітря по області становить від -8 до -12 градусів. На всій території області без опадів.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає всіх учасників дорожнього руху бути пильними та обережними, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, швидкісних режимів та тримати дистанцію. Будьте уважні за кермом – на дорогах працює дорожня техніка.

За інформацією САД у Черкаській області
Наверх