Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 28 січ 2018 00:00

Мешканці Черкащини запрошуються до участі в онлайн-вікторині про Європу

Мешканці Черкащини запрошуються до участі в онлайн-вікторині про Європу12 січня розпочато четверту щорічну всеукраїнську онлайн-вікторину на тему Європи від Представництва ЄС в Україні.

Учасники зможуть перевірити свої знання про Європу, а найуспішніші з них отримають сувеніри від Представництва Європейського Союзу в Україні: флешки, футболки, кепки та багато іншого,- передає видання Прочерк.

Пройти Євровікторину можна на сайті www.euroquiz.org.ua. Вікторина проходитиме в п’ять етапів з січня по квітень 2018 року. Найуспішніші учасники зможуть обміняти свої бали на численні сувеніри від Представництва ЄС, а 100 найкращих гравців у кожній категорії отримають спеціальні подарунки.

Організатори підготували дві категорії питань: для учасників до 14 років та старших за цей вік. Щоб завершити вікторину потрібно відповісти за 5 раундів принаймні на 75 питань для учасників до 14 років та на 100 питань для тих, хто старший 14 років.

Усі без виключення учасники, які пройдуть 5 раундів вікторини, зможуть отримати електронний сертифікат про участь у Євровікторині і дізнатися нові вражаючі факти про ЄС.

Детальна інформація та реєстрація учасників на сайті www.euroquiz.org.ua.

Реєструйся, грай, вигравай!

Проект «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС» є ініціативою та фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні, виконавцем проекту виступає ГО «Фундація «Відкрите суспільство».
Наверх