Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство / Черкаський район. Новини 17 січ 2018 14:10

У Черкаському районі шукають кандидатів на звання "Благодійник року"

У Черкаському районі шукають кандидатів на звання "Благодійник року"Сучасних «ангелів добра» цьогоріч шукає Оргкомітет конкурсу «Благодійник року».

Суспільна кампанія на пошук та відзначення кращих та ефективних добрих справ в Україні серед представників благодійних фондів, ініціативних груп, бізнес-структур, приватних осіб проводиться вже понад 10 років поспіль, повідомляють "Сільські обрії".

Цьогоріч благодійників визначатимуть у 15 основних, 3 індивідуальних та 4 спеціальних номінаціях.

Мета конкурсу "Благодійник року" – сприяння розвитку благодійництва в Україні та його популяризація через публічне визнання та відзначення благодійних ініціатив, спрямованих на вирішення актуальних суспільних проблем.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив. Цьогоріч збір заявок триватиме до 15 лютого 2018 року. Для участі в конкурсі слід заповнити аплікаційну форму, яку можна знайти на веб-сайті Засновника Конкурсу www.vboabu.org.ua, офіційному сайті Конкурсу www.blagoukraine.org, або отримати за запитом на адресу [email protected]. Заповнену конкурсну заявку слід надіслати електронною поштою на адресу: [email protected]. До неї також доцільно додати скани фотографій, публікацій, відгуки, рекомендації тощо, які краще характеризують діяльність. Автори конкурсних заявок несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації. Заявки, які надійшли після закінчення встановленого терміну, не розглядатимуться.
Наверх