Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство / Черкаський район. Новини 15 січ 2018 17:30

"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА

"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВАНа Новорічні та Різдвяні свята бійці на передовій отримали від небайдужих жителів Черкаського району та Черкас вітання, гостинці та необхідні речі, і обладнання.

Перший екіпаж, який очолювала волонтер Оксана Циганок, керівник Черкаського Центру Допомоги Армії, відвіз допомогу до Нового року, другий екіпаж на чолі з Григорієм Константиновим побував на фронті після Різдва.

Доземно вклоняємося і дякуємо усім, хто у такий складний час, разом із нами підтримує воїнів. Дякуємо жителям сіл Черкаського району Сагунівка, Лозівок, Будище, Мошни, Яснозірʼя та жителям міста Черкаси. Вдячні за постійну підтримку учням та педагогічному колективу Будищанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, директору Круть Наталії, заступнику директора з виховної роботи Лазаренко Марині, Мавренковій Юлії.

Вдячні громаді села Лозівок, Будище, Яснозірʼя. Їхні гостинці, вітання та засоби гігієни поїхали на передову із першим екіпажем. Другий екіпаж повіз вітання, гостинці, теплі речі, необхідні засоби від жителів міста Черкаси, сіл Черкаського району Мошни, Сагунівка, Будище, Лозівок, Байбузи.

Жителі с.Байбузи зібрали та передали на пальне 296 грн., дякуємо їм. Дякуємо Дитячій громадській організації «Турклуб «Альта» і керівнику Журилу Анатолію, Туристичному клубу «Котигорошко» і керівнику Вороновій Інні, які передали консервацію, обереги, листи і малюнки. Вдячні голові села Сагунівка Ірині Бодяненко за смачну випічку, сімʼї Овчаренків Наталії та Василю за яблука, Сагуну Вячеславу дав 500 грн на пальне.

Дякуємо волонтерській команді міста Черкаси Харламову Миколі та його дружині, які передали квашену та свіжу капусту, «Центру допомоги армії», Оксані Циганок та її команді - вони надали 30 літрів пального. ГО «Громадський блокпост» і її керівник Золотренко Сергій передали матраци і консервацію. «Смачна сотня» - Кулагіна Юлія. Команда пані Юлії завжди випікає дуже смачнючі домашні ласощі. Кутній Олександр, ветеран АТО, заступник голови «Спілки ветеранів ДПВ та спецпризначення», волонтер, зібрав і передав теплі речі, продукти харчування, дитячі листи і малюнки, ватні ковдри, ПП Шевельова Світлана дала 100 грн. Дякуємо Вергай Катерині за вареники і вінигрет. До речі цього разу вона була у волонтерському екіпажі.

Дякуємо Глущенку Анатолію, керівнику страхової компанії «Глобус», дав дві тисячі гривень, Собку Олексію, голові Черкаської районної ради, який від себе особисто дав дві тисячі гривень. Ми дуже вдячні їм, бо на ці кошти було придбано колеса для волонтерського автомобіля.

Дякуємо громаді села Мошни - із скриньок зібрали 1260 грн. (витрачено на пальне). Вдячні мошнівчанам: Олегу Мархалевичу, настоятелю Спасо-Преображенського храму села Мошни, за моральну та матеріальну підтримку бійців на передовій. Особлива вдячність приватному підприємцю с. Мошни Паничу Миколі за смачні копчені мʼясні вироби. Дудник Вікторія, директор СТОВ «Мошнівська МТС» дала 20 літрів пального. Ми від своєї сімʼї передали хлопцям 10 кг. прального порошку та залили у волонтерський "бус" решту пального.

В середньому на одну поїздку використовується 160-200 літрів пального. За цю поїздку витратили 210 літрів, бо побували аж у восьми підрозділах.

Окремо дякуємо комісару Черкаського об’єднаного військового комісаріату Курбету Євгенію за підтримку та сприяння в організації поїздки.

Хлопці вдячні кожному, хто їх підтримує. Їм дуже важливо і надалі відчувати нашу підтримку.

Леся Константинова
"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА"ПРО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ НА ПЕРЕДОВІЙ", - ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА
Наверх