Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Політика / Культура 13 січ 2018 00:25

НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ: ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ПІДТРИМУЄ РОЗВИТОК КУЛЬТУРИ В МОШНАХ (ФОТОФАКТ)

НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ: ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ПІДТРИМУЄ РОЗВИТОК КУЛЬТУРИ В МОШНАХ (ФОТОФАКТ)Депутат Черкаської обласної ради, Голова постійної комісії ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту Володимир Миколайович ДОМАНСЬКИЙ вже не вперше не словом, а ділом підтримує розвиток культури в селі Мошни, надаючи всибічну підтримку творчим ініціативам Мошнівського сільського Будинку культури.

Ось і цього разу завдяки фінансовій підтримці Володимира Миколайовича дитячі колективи Будинку культури отримали нові комплекти сценічних костюмів.

"Володимир Миколайович Доманський надав фінансову допомогу в пошитті сценічних костюмів для танцювального та вокального дитячих колективів. І тепер ми маємо десять комплектів новеньких костюмів для старших і десять комплектів для молодших учасників творчих колективів БК. За що щиро вдячні Володимиру Миколайовичу", - зазначила директор Мошнівського сільського Будинку культури Леся ГАВРИЛЮК.

НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ: ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ПІДТРИМУЄ РОЗВИТОК КУЛЬТУРИ В МОШНАХ (ФОТОФАКТ)НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ: ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ПІДТРИМУЄ РОЗВИТОК КУЛЬТУРИ В МОШНАХ (ФОТОФАКТ)
Наверх