Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Новини освіти 09 січ 2018 17:31

Сьогодні починаєтсья реєстрація на пробне ЗНО

Сьогодні починаєтсья реєстрація на пробне ЗНОІз 9 січня абітурієнти можуть самостійно реєструватися для участі в пробному ЗНО на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Реєстрація триватиме до 31 січня 2018 року, - йдеться на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета:

24 березня – з української мови і літератури;

31 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Участь у пробному ЗНО є платною послугою. Вартість участі у пробному тестуванні з одного предмета від 129 –132 грн (суму потрібно уточнювати на сайтах регіональних центрів).

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО будуть створені інформаційні сторінки, там до 1 березня розміщуватиметься інформація про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати тестування.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу “Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання” у такі терміни:

з української мови і літератури з 24 до 26 березня;

з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької, іспанської мов з 31 березня до 2 квітня.

Результати тестування з української мови і літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках 30 березня, з інших предметів – 6 квітня.

Реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Докладніше про проходження пробного тестування, можна дізнатися на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.
Наверх