Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 02 січ 2018 13:15

2 січня: Кого привітати з Днем ангела

2 січня: Кого привітати з Днем ангелаЦього дня відзначають іменини Іван, Данило, Макар.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ДАНИЛО


В перекладі означає «божий суд».

Даниїл, Данило – спокійний і добрий хлопчик. Характером більше схожий на матір. Хворіє мало. Любить рухливі ігри. Товариський, постійно оточений друзями.

Данило не терпить неправди, може навіть розлютитися, але швидко відходить і зла довго не тримає.

Перший шлюб не завжди складається вдало. Любить дітей, але дружині не спішить допомогти із хатніми клопотами. Любить проводити час на дачі або на природі. Може захоплюватися риболовлею або полюванням. До їжі байдужий і не буде сваритися із дружиною з приводу несмачного обіду. П’є небагато, але може захопитися картами. Багато уваги приділяє своїм дітям. Стежить за їхнім навчанням, відвідує батьківські збори.

ІВАН


Це ім’я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження, що означає «Яхве (Бог) змилостивився, помилував».

Хлопчики з таким поширеним ім’ям можуть мати різний характер. Вони бувають тихими й непримітними, непосидами й бешкетниками. В Іванах можливе поєднання найрізноманітніших якостей: сили й слабкості, добра й жорстокості, ніжності й гніву.

В Іванів надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, вони багато за що беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани трапляються серед людей різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті всьому світу.

Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але бувають і скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишають їх байдужими.

МАКАР


Ім’я Макар означає «благословенний», «блаженний», «щасливий».

Маленький Макар – примхливий хлопчик з нестійким характером. Він товариський, добродушний і відповідальний, у нього багато знайомих і друзів. Макар завжди досягає того, чого хоче. Бо він цілеспрямований і працьовитий. Макар від природи обдарований і талановитий, але дуже часто розтрачує свої здібності даремно. У школі Макар вчиться добре, батькам особливих клопотів не завдає. По закінченні школи він точно знає, ким хоче бути, тому що вибирає ту спеціальність, яка йому цікава і в якій він розбирається. Причому престижність вподобаної професії не має для нього жодного значення. Досить часто Макар стає педагогом, музикантом, каменярем, інженером.

Характеристика імені Макар свідчить про те, що він володіє нестандартним мисленням, може знаходити вихід із будь-якої життєвої ситуації, не піддається впливу інших людей, завжди відстоює свою точку зору. У конфліктних ситуаціях Макар дипломатичний і урівноважений. Тільки сильний стрес може стати причиною того, що він прилюдно проявить свої емоції.

Макар завжди вважає, що він усе знає краще за всіх, але при цьому йому вистачає такту не нав’язувати оточуючим особисту думку. В компанії він не намагається звернути на себе увагу, але його внутрішня енергія притягує до нього людей і заряджає всіх позитивом. Макар – цінний і вірний друг, він завжди допоможе тому, хто опинився в біді. І словом, і ділом візьме активну участь у вирішенні проблем свого товариша.
Наверх