Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 31 гру 2017 16:00

Новий 2018-й: У чому зустрічати рік собаки кожному зі знаків зодіаку

Новий 2018-й: У чому зустрічати рік собаки кожному зі знаків зодіакуПри виборі святкового образу в новорічну ніч важливо орієнтуватися не тільки на власний смак і модні тренди, а й на підказки астрологів.

Для кожного знака зодіаку ми підготували поради – який «лук» буде максимально вдалим для зустрічі року Жовтого Вогняного Собаки.

Овен (21.03 – 20.04)

Для Овнів ідеальним варіантом стануть наряди коралових і персикових відтінків. Незважаючи на те, що це вогняний знак, варто остерігатися занадто яскравих кольорів: червоного, помаранчевого, малинового, бо Собаці до вподоби більш приглушені тони. Віддай перевагу сукням із довгими рукавами і неглибоким вирізом.

Якщо ж тобі не до смаку сукні, можеш просто накинути поверх футболки на плечі пухнастий кардиган персикового або коралового кольору.

Тілець (21.04 – 21.05)

Тільцям варто придивитися до суконь-футлярів пісочного і графітового кольору. Відкладіть убік наряди з глибоким декольте і занадто коротким міні. А щоб розбавити стриманий образ, доповніть його масивними золотими сережками або кольє і блискучими туфельками. Просто шик!

Відмінним рішенням також стане і пісочне довга сукня з пишною спідницею.

Близнюки (22.05 – 21.06)

Для зустрічі 2018 року Близнюкам варто підібрати зелену яскраву сукню – однотонну або з флористичним візерунком. Земляний Собака любить природу, тому соковиті листяні відтінки, що викликають асоціацію з прогулянкою парком або лісом, будуть украй доречні. Доповнити образ можна золотими прикрасами.

Можеш також приміряти сукню зеленого кольору з блиском. І з кольором стовідсоткове влучання, і гарантовано будеш в центрі уваги всю вечірку. Не бійся сяяти!

Рак (22.06 – 23.07)

Прийдешній рік може стати дуже успішним для цього знаку, і щоб посилити магію, виберіть наряд фіолетового відтінку з легкої повітряної тканини, наприклад, органзи. Доречним буде довгий шлейф або легка хустка, накинута на плечі. Із прикрас віддайте перевагу невеликим сережкам і тонким золотим браслетам.

Якщо ж золотих прикрас тобі буде недостатньо, зупини свій вибір на золотій сукні, і не прогадаєш: цей колір, як і всі відтінки жовтого, теж в пошані у Земляного Собаки!

Лев (24.07 – 23.08)

Незважаючи на те, що Левам до вподоби химерні яскраві сукні з розсипом паєток, зустрічати 2018 рік краще у стриманіших нарядах. Ідеально підійде довга модель із м’яким корсетом, а серед кольорів придивіться до бордового і сливового. Доповнити образ можна невеликою короною або діадемою і вишуканим кольє.

Втім, якщо запропоновані варіанти тобі не смаку, не варто йти проти власних бажань. Маленька чорна сукня завжди доречна! Особливо, якщо доповнити її золотими човниками.

Діва (24.08 – 23.09)

Віддайте перевагу довгим сукням до підлоги з атласу і шовку. Діва – земний знак, а значить Земляний Собака, символ 2018 року, буде максимально прихильний, варто лише натякнути про свою «спорідненість», наприклад, вибравши наряд пісочного відтінку або доповнивши образ аксесуарами з флористичними принтами.

Довга сукня зі спідницею, декорованого квітами, підкреслить жіночність образу, і теж відмінно підійде для зустрічі 2018 року!

Терези (23.09 – 23.10)

Цьому знаку зодіаку, судячи з усього, належить у новорічну ніч багато танцювати, тому із взуття віддайте перевагу балеткам чи ботильйонам на стійкому каблуці. Сукня теж має бути максимально зручною – не надто вузькою і довгою, наприклад, у стилі baby doll!Із кольорів зверніть увагу на сині і блакитні відтінки.

Ще один варіант: відмовитися від сукні зовсім! Незвичайна блуза у комбінації зі звуженими штанами, створять стильний святковий тандем. І можна танцювати до ранку!

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Ідеальний новорічний образ для Скорпіона – це легка сукня пісочного відтінку або костюм із вкороченими звуженими брючками. Навіть якщо ти будеш зустрічати Новий рік у домашній обстановці, обов’язково взуй стильні туфельки на високих підборах: такий хід додасть тобі впевненості в майбутньому році!

Зверни увагу на зачіску: укладене за допомогою гелю і зачесане назад волосся – відмінне рішення для вечірки. Можеш доповнити укладку невеликою золотою шпилькою або тонким обручем.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Зустрічати Новий рік-2018 вогняним Стрільцям найкраще в довгих рожевих сукнях. Вибирай ніжні пастельні та пудрові відтінки. Ще одним прекрасним варіантом стане брючний костюм, який можна доповнити модним кепі або вишуканим обручем із вуаллю. Образ вийде стильний і загадковий!

З макіяжем очей можеш не морочитися: на піку популярності «невидимий» мейк. А ось червоні губи стануть родзинкою будь-якого образу! Вибирай глянсову помаду і будеш найстильнішою у новорічну ніч.

Козеріг (22.12 – 20.01)

Іще один земний знак, який легко може завоювати любов Земляного Собаки, правильно створивши образ у новорічну ніч! Вибирайте довгі сукні А-силуету графітового або теракотового кольорів. Перетворити образ на святковий допоможуть золотистий блискучий клатч і туфельки, що переливаються!

Якщо у твого вбрання скромний виріз, одягни довгі золоті сережки, але тоді відмовся від шийних прикрас.

Водолій (21.01 – 19.02)

Повітряним Водоліям астрологи рекомендують зустрічати 2018 рік у блакитній сукні. Вибирай наряд із легких струменястих тканин: атласу або шовку, і доповни його витонченими туфельками з бантами або золотими брошками. Ця кокетлива деталь додасть образу елегантності!

Якщо блакитні сукні здаються тобі надто «блідими», зверни увагу на бірюзові й сині моделі, наприклад, як у Арини Любітєлєвої. До речі, грайливо спущене плече на сукні обіцяє тобі романтичні пригоди у новорічну ніч, тож підійди до вибору образу з усією відповідальністю!

Риби (20.02 – 20.03)

Прекрасним рішенням для новорічної ночі для Риб стане легка блуза з шифону або органзи фіолетового чи бузкового відтінків. У комбінації зі спідницею-олівцем або вузькими брюками образ вийде до міри стриманий і жіночний. Доповнити його можна вишуканим золотим кольє або довгими сережками до плечей.

А тим, кому більше до душі образи в стилі street style, варто приміряти ніжну сукню з кросівками та бомбер – такий зухвалий образ не залишить тебе без уваги. Та й Земляному Собаці точно припаде до душі, адже для нього комфорт понад усе!
Наверх