Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 31 гру 2017 12:00

Новий 2018-й: Які страви варто готувати на новорічний стіл

Новий 2018-й: Які страви варто готувати на новорічний стілУ сучасному світі, де змішані традиції Сходу і Заходу, дуже популярно влаштовувати тематичні застілля, пов'язані з твариною-покровителем року за східним календарем.

Новий 2018 рік, згідно з китайським гороскопом, буде роком Жовтого Земляного Собаки. Тому всі атрибути свята – одяг, прикраси будинку, меню і сервіровку – необхідно коригувати під смаки саме Жовтого Собаки. Адже нам особливо хочеться, щоб удача, фінансовий успіх були на нашому боці, а рік був легким і багатим приємними сюрпризами, - пише видання "Сегодня".

Що повинно бути на столі на Новий рік 2018


Собака любить поїсти, тому по достоїнству оцінить рясний і щедрий стіл. Основним святковим блюдом має бути, звичайно ж, м'ясо. Свинячі реберця – відмінний варіант, адже всі собаки люблять гризти кістки. Також можна запекти буженину в духовці, приготувати птицю, холодець або м'ясний рулет з начинкою. Крім м'яса, варто обов'язково включити в новорічне меню 2018 холодні і гарячі закуски, салати, канапе і легкі десерти. Якщо ці страви прикрасять ваш стіл, то гості будуть ситі, а Земляний Собака – цілком задоволений.

Покровителю наступаючого року також припадуть до вподоби продукти, вирощені на землі або в землі. Поставте на стіл якомога більше овочевих салатів, фруктів, хліба і зелені. Зверніть особливу увагу на плоди жовтого кольору: болгарський перець, картоплю, апельсини, мандарини, груші, яблука і банани. На десерт зробіть фруктовий пиріг або домашнє желе.

Що стосується напоїв, то в рік Собаки бажано віддати перевагу морсам, фруктовим сокам і мінеральній воді. З алкоголю поставте на стіл шампанське, лікер або глінтвейн, так як більш міцні напої навряд чи сподобаються Господарю року.

Як бачимо, Жовтий Земляний Собака всеїдний, тому проблем з тим, що приготувати на новорічний стіл 2018, не буде. Але важливо пам'ятати: їжа повинна бути простою, але смачною і ситною.
Наверх