Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 28 гру 2017 13:00

У 2018 році влада готує сюрприз для українських водіїв

У 2018 році влада готує сюрприз для українських водіївНаступного року керівництво сервісних центрів МВС планує впровадити ряд інновацій, покликаних значно спростити життя українським водіями.

Серед планованих нововведень "Персональний кабінет водія" - спосіб комунікації, покликаний спростити отримання послуг, що надаються сервісними центрами. Багато послуг можна буде замовити і оплатити в online режимі.

Також в персональному кабінеті можна буде відстежувати інформацію по оплаченим або неоплаченим штрафам, відкритим категоріям, обмеженням на транспортні засоби та інші дані.

Доступною стане інформація з історії транспортних засобів. Користувачі зможуть дізнатися, скільки власників було у транспортного засобу, коли вони мінялися, які були ДТП і скільки виписано штрафів.

Крім того буде введена відеофіксація іспитів з водіння і впроваджена система online замовлення індивідуальних номерних знаків.

"Темп проведення реформи дуже інтенсивний і ми не збираємося його зменшувати. За час нашої роботи майже вся Україна відчула зручності та переваги нових сервісних центрів МВС", - говорить начальник головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.
Наверх