Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини / Суспільство 19 гру 2017 20:59

МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ! (ФОТО)

МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ! (ФОТО)Крокуючи Світом Святий Миколай зі своїми помічниками завітав і до мошнівської дітвори у Дошкільний навчальний заклад "Лісова казка" і Загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.

Помічники Святого Миколая - Голова села Мошни Богдан Вікторович Шкарбута та депутат Мошнівської сільської ради Сергій Вікторович Пасєка (від імені Голови Ради директорів Групи компаній "Маїс" Сергія Миколайовича Терещука) відвідали святкові вистави до Дня Святого Миколая в навчальних закладах та порадували кожну малечу солодкими подарунками від Миколая за слух'яність.

Велика кількість солодощів та свіжих фруктів стала нагородою для діток за хорошу поведінку, успіхи у навчанні, добрі справи протягом всьго року!

"Ми, як повноважні представники Святого Миколая в селі Мошни, з радістю передаємо вітання та подарунки слух'яній мошнівській малечі від Миколая!", - відзначив Богдан Шкарбута.
МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ! (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ! (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ! (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ! (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ! (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ! (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ! (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ! (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ! (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ! (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ! (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ! (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ! (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ! (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ! (ФОТО)
Наверх