Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 11 гру 2017 06:00

МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)

МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)Коли збирається злагоджена, перевірена команда справи завжди ідуть на лад. Цього разу екіпаж складався із волонтера Константинова Григорія - «Мошни», ветеранів АТО Ульянова Євгенія та Бруска Михайла. Вони за дві доби побували аж у семи підрозділах та вдало повернулись додому.

Постійно чуємо на передовій, що чекають хлопці волонтерів завжди. І не через те, що вони закриють потреби, а тому, що волонтери везуть їм частинку дому та здатні підтримувати у наших воїнів високий моральний дух, та віру у те, що є люди не байдужі до проблем забезпечення українського війська.

Дякуємо за підтримку і співпрацю в організації поїздки Курбету Євгенію, комісару Черкаського об’єднаного комісаріату. Як завжди дякуємо усім патріотам-волонтерам із м.Дніпро, м.Черкаси, Черкаського району та області. Тільки у тісній співпраці ми здатні робити дуже багато.

Дякуємо патріотам міста Черкаси: ГО «Центр гостинності» (Харламов Микола) дав квашену та свіжу капусту. Квашена капуста від пана Миколи дуже смачна і «розлітається» вмить, аж 15 пʼятилітрових баклажок; «Центр забезпечення АТО» (Плащенкова Іннеса) - 5 коробів бубликів; «Центр допомоги армії» (Оксана Циганок) та її команді - передали маскувальні сітки та матраци; ГО «Громадський блокпост» (Золотарьов Сергій) передали поліпропіленові мішки для укріплення бліндажів; «Смачна сотня» (Кулагіна Юлія) - команда пані Юлії завжди випікає дуже смачнючі домашні ласощі; Кутній Олександр - ветеран АТО, заступник голови «Спілки ветеранів ДПВ та спецпризначення», волонтер - зібрав теплі речі, посуд, та продукти харчування; учні та учителі Черкаської спеціалізованої школи-інтернату №14 передали солодкі гостинці, продукти харчування, листи і малюнки; ветеран АТО, голова ГО «Спілка бійців-реформаторів» Лугеря Сергій передав покришки для позашляховиків рідної 128 бригади; Костянтин Портнов - господар магазину військового одягу - уже не вперше, безкоштовно, передав дві пари взуття та два комплекти теплого, якісного військового одягу (від носків до балаклав).

Житель м.Городище Гарагай Віктор передав хлопцям два мішки соняшникового насіння.

Не стояли осторонь патріоти-волонтери Черкаського району:

Бодяненко Ірина, голова Сагунівської сільської ради, напекла дуже смачних пиріжків та зорганізувала громаду села, залучивши їх до збору допомоги військовим: активну участь у зборі продуктів харчування взяли учні, учителі та батьківська громада Сагунівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Брик Надія), Сагунівської ЗОШ І-ІІ ступенів (директор Атамась Леся), ДНЗ «Пролісок» (завідуюча Балаш Людмила), окреме спасибі жителям с.Сагунівка Чепурному Миколі, Сагуну Віктору та Сагуну Славіку, Сагунівська громада зібрала понад чотириста кілограмів продуктів харчування;

Ткаченко Василь, голова с.Яснозірʼя, від себе особисто дав на пальне 200 грн. та смачне сало і смалець. Громадою села було зібрано та передано на передову більше ста кілограмів продуктів харчування та овочів;

Мошнівська громада, як завжди була найщедріша на гостинці: Батьківська громада, учні та учителі Мошнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Наталія Майданік) зібрали близько трьохсот кілограмів гостинців, передали для солдатів листи і малюнки. Настоятель Олег Мархалевич та прихожани Спасо-Преображенського храму с.Мошни передали печиво, цукерки, олію, цукор, сухарики, домашню консервацію, горіхи, крупи, макарони близько двохсот кілограмів. Незмінний волонтер, приватний підприємець Панич Микола передав копчені та ковбасні вироби (хочу сказати, що пан Микола напередодні цієї поїздки передав гостинці на передову землякам, до яких їхали представники Черкаського об’єднаного комісаріату). Жителі села Мошни Гуля Віта та Стрічка Юлія передали овочі, консервацію та домашню випічку. Пальним екіпаж для поїздки на передову забезпечили Шкарбута Богдан, голова с.Мошни (10 л.), Козовий Роман, лісничий Мошнівського лісництва (50 л.), Гаврилюк Леся, директор Будинку культури (20 л.), житель м.Дніпро, наш добрий друг, Іштванік Юзеф (80 л.), Константинов Григорій (20 л). Наша сімʼя передала пиріжки 300 шт., домашні тістечка, консервовані гриби, плиту-буржуйку та водогрійку на дизельному пальному.

Шановні волонтери – патріоти, бійці із передової шлють вам найщиріші слова вдячності за підтримку, та низький уклін.

Леся Константинова
МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)МОШІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ЧЕРГОВОЇ ПОЇЗДКИ НА ПЕРЕДОВУ (ФОТО)
Наверх