Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 11 гру 2017 00:08

«ПОДАРУНОК ДЛЯ СОЛДАТА НА ПЕРЕДОВУ»: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ ГОТУВАЛИСЬ (ФОТОРЕПОРТАЖ)

«ПОДАРУНОК ДЛЯ СОЛДАТА НА ПЕРЕДОВУ»: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ ГОТУВАЛИСЬ (ФОТОРЕПОРТАЖ)Патріотизм живе у кожному з нас, потрібен тільки слушний час для того, щоб його проявити.

У Мошнівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів до Дня Збройних Сил України пройшла акція «Подарунок для солдата на передову».

В акції взяли участь усі класи. Та найактивнішим був 5-А і їхній класний керівник Преснякова Валентина Володимирівна. Вони зібрали аж вісім коробок та створили привітальний пост.

Хочеться особливо відмітити маленький волонтерів: Гулю Валерію, 5-А клас, Гаврилюка Ярослава, 5-А клас, Кишляна Іллю, 5-А клас, Ляльку Анастасію, 5-А клас, Онищенка Максима, 6-Б клас, Кононець Діану, 2-Б клас та родину учнів Таміли, Олега та Каріни Штабрат за активну підтримку наших бійців на передовій.

Окрама вдячність батькам, наших учнів, які підтримали своїх дітей та долучились до шляхетної спільної справи. Усі ваші гостинці і подарунки доставлені до адресатів.

Леся Константинова
«ПОДАРУНОК ДЛЯ СОЛДАТА НА ПЕРЕДОВУ»: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ ГОТУВАЛИСЬ (ФОТОРЕПОРТАЖ)«ПОДАРУНОК ДЛЯ СОЛДАТА НА ПЕРЕДОВУ»: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ ГОТУВАЛИСЬ (ФОТОРЕПОРТАЖ)«ПОДАРУНОК ДЛЯ СОЛДАТА НА ПЕРЕДОВУ»: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ ГОТУВАЛИСЬ (ФОТОРЕПОРТАЖ)«ПОДАРУНОК ДЛЯ СОЛДАТА НА ПЕРЕДОВУ»: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ ГОТУВАЛИСЬ (ФОТОРЕПОРТАЖ)
«ПОДАРУНОК ДЛЯ СОЛДАТА НА ПЕРЕДОВУ»: ЯК У МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ ГОТУВАЛИСЬ (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Наверх