Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Здоров'я / Устименко Олег 09 гру 2017 00:32

Названо найбільш простий спосіб прожити довге здорове життя

Названо найбільш простий спосіб прожити довге здорове життяЗменшення обсягу спожитого алкоголю і відмова від куренія - дії, які не дивлячись на свою простоту, мають досить вираженою результативністю, якщо мова йде про збільшення тривалості життя.

До відповідних висновків прийшли датські вчені, які здійснили комплексну наукову роботу.

«Ключовою темою нашого дослідження було визначення зв'язку між патогенними звичками і віковими змінами очей і шкіри. Як і передбачалося, спиртне і тютюн - це фактори, які значно каталізують процес старіння », - цитує вчених видання Journal of Epidemiology & Community Health.

Зовнішні ознаки старіння, як відзначають дослідники, пов'язані з поняттям біологічного віку, який далеко не завжди збігається з фактичним. Відомо, що люди, які виглядають молодше своїх років, як правило, можуть похвалитися кращим, ніж у своїх однолітків, станом здоров'я.

«Основні ознаки старіння - це ліпідні відкладення на периферії рогівки (так звана роговичная дуга), жирові бляшки на шкірі (ксантелазма), а також облисіння і складки на мочці вуха. Люди, які курять і не відмовляють собі в спиртному, раніше обзаводяться усіма перерахованими речами», - роблять висновок дослідники.
Наверх